Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 13-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Hjemmeside: København K
Skrevet af James, d. 06-04-2018
Kan gode lidt siden


E-mail:
Hjemmeside: www.yourbanker.dk
Skrevet af James, d. 06-04-2018
Sikke nogle flotte heste


E-mail:
Hjemmeside: https://www.yourbanker.dk/
Skrevet af Helene bjørnås, d. 19-10-2017

hei. Jeg er ei dame på 33år som sitter i Norge og er på utkikk etter føll.hesten skal brukes som hobbyhest med hovedfokus på dressur. Har blitt tipset om å kontakte dere for å høre om dere kan ha noe til min prisklasse. Jeg har 40.000 norske kroner til rådighet for å få føllet til Norge. Har dere et føll som passer min prisklasse?
Mvh. Helene Bjørnås
Norge


E-mail:
Skrevet af Astrid Silleborg, d. 08-09-2017
Åh hvor bliver man helt blød om hjertet når man besøger jeres hjemmeside.
Jeg havde rigtig mange gode år og oplevelser med Urnette af Ålborgdal.
Jeg har som I ved ikke heste mere men hvor det kribler i den gamle hestepige når jeg kigger jeres skønne heste. :-)


Skrevet af Maria B Sørensen, d. 03-04-2012
Hej Gitte.

Idag skulle jeg lige træne samling på Futti, og tror du ikke lige at Bassen han lige syntes han skulle på 4-5 passage trin, uden at det var det jeg ville have ham til :D

Futti har virkelig stor potentiale :)


E-mail:
Skrevet af Erika, d. 02-04-2012
Kære Gitte og Arvid.

Ja jeg er stolt og lykkelig over Futti og Marias præstation til hans første stævne. Aalborgdal heste er bare det bedste. De har fået den mest trygge og kærlige opvækst og det tror jeg på lønner sig i den sidste ende. Ved jo at flere af jeres dejlige oldebasser går høje klasser.

Tak fordi jeg fik jer og Futti ind i mit liv. Det er jeg meget glad for. Og bare lige så ingen er i tvivl. Jeg har jordens dejligste oldebasse. Med hang til fis og sjov. :))))
I kan med stor stolthed prale af jeres heste.

Mange oldebasse vriiinsk og Knus fra Futti, Isabella og Erika


E-mail:
Skrevet af Linda Pedersen, d. 29-03-2012
Hej jeg har lige været inde på jeres side,som så ikke er første gang.... Men jeg har været en heldig ejer af en af jeres vallak som jeg desværre måtte aflive for et lille års tid siden :-( men ved at skal jeg have oldenborg igenskal det være en af jeres...


E-mail:
Skrevet af Lotte, d. 22-12-2011
Kære Gitte og Arvid.
I ønskes begge en rigtig Glædelig Jul samt et godt Nytår. Tak for vi måtte besøge Jer her i vores sommerferie, det var nu hyggeligt med telt i jeres have hehe :). Håber I har det godt og vi ses i det nye år. Mange knus og tanker
Brian og Lotte, Aulum


E-mail:
Hjemmeside: www.staldmiller.dk
Skrevet af Erika, d. 21-09-2011
Hej Gitte,

Nu er staldpladsen til den flotte fyr fundet. Vi glæder os til at få ham hjem. Vi skal nok tage os rigtig godt af ham og sende billeder af ham.
Endnu engang, så glæder vi os til I kommer.
Knus Erika


E-mail:
Skrevet af inge dahl, d. 29-08-2011
hejsa!!!!
Har så været forbi på siden igen igen og jeg er SKUFFET. selvom det ikke har noget med alle pragteksemplarerne at gøre, kan I altså godt have et lille bitte billede af kongen, RIO!!!!!! Futti drengen er bare for lækker. knus Inge


Skrevet af Randi Brodersen, d. 15-07-2011
Heeej:)
Ville bare sige jeres Christoffer har det rigtig godt ved Simone Hoppe, jeg har været staldpige der oppe, og forelskede mig med det samme i Christoffer. :) Han er en SUPER sød hest i stald, mark og banen.:) Kan varmt anbefalde ham <3 Så lige hans stamtale og han har samme far som min svigerindes oldenborger President.:) Skønne heste.!


E-mail:
Skrevet af Axelsminde Foderbutik, d. 22-05-2011
Hej kom lige forbi jeres flotte hjemmeside,dejligt at se i også har "rigtige" heste..Jeg har selv 4 oldenborge heste,bl.a en super dejlig vallak efter Compact,Ochlio Højbogaard.


E-mail:
Hjemmeside: www.ax-foder.dk
Skrevet af Diana Kock, d. 06-02-2011
Hej Gitte og Arvid. Håber i har det godt, har lige sat og set på alle billederne i galleriet, det er noget der får minderne frem..


E-mail:
Hjemmeside: Blushøjvej 2 9500 Hobro
Skrevet af ea, d. 29-01-2011
super side


Hjemmeside: http://www.fotografiaarhus.dk